Kalvekød med rødkålssalat, appelsin og mandler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
3005
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Kalvekød med rødkålssalat, appelsin og mandler

Steg kødet ved svag varme i lang tid. det skal have lang tid på hver side selvom det bliver hurtigt gennemstegt for at blive mørt.
Imens skylles rødkålen og hakkes/snittes fint, evt rives hvis man har et godt rivejern. Ovenpå fordeles appelsin og 20g hakkede mandler ovenpå hver salatbunke.
så simpelt er det.
 
 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?