Kalveragout

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5377
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 stk
Champignon
6 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
2 tbsp.
Olivenolie
2 stk
Skalotteløg
1 bdt.
Estragon
2 tbsp.
Maizena
700 g
Kalveindelår
1/2 stk
Citron - gerne økologisk
2 tbsp.
Olivenolie
250 g
Rucolasalat

Skær kødet i tynde stænger på cirka tre centimeter. Varm en sauterpande op med lidt olie på og brun kødet på alle sider. Tag kødet af panden og hold det varmt. Hak løget fint og skær champignonerne i mindre stykker. Varm lidt olie op igen og sauter løg og champignoner gyldne. Hæld bouillonen i og jævn saucen med maizena. Læg kødet i panden. Hak estragon og bland det i saucen. Smag det til med salt og friskkværnet peber og varm det igennem. Skyl rucolasalaten. Vend den i olie og citronsaften fra en halv citron.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?