- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 5013
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 1 tbsp.
- Valnøddeolie
- 400 g
- Kammuslinger
- 2 stk
- Æbler, faste, syrlige
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 1/5 bdt.
- Purløg
- 1 tbsp.
- Smør, usaltet
Kammuslinger med æblerVIGTIG INFO: Der skal bruges 2 pander til denne opskrift.
1) Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i smalle både.
2) Pande nr. 1 – Æblerne steges straks i den usaltede smør til de får lidt farve. De må endelig ikke få for lang tid, da de vil blive mosede.
3) Pande nr. 2 – Varm valnøddeolie op. Giv kammuslingerne lidt salt og peber og drys med det hakkede persille. Kammuslingerne steges i 30 sekunder ved høj varme.
4) Anret kammuslingerne på æblebådene og pynt med purløg.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.