- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 6150
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2013
- 50 g
- Hvedemel
- 50 g
- Havregryn
- 50 g
- Smør, saltet
- 50 g
- Mørk farin (puddersukker)
- 50 g
- marcipan
- 3 stk
- Æble / æbler
- 2 tsk.
- Kanel
- 3 tsk.
- Rørsukker
Hurtig, let og lækker.
Ingredienserne til smuldredejen æltes med hånden – husk at smøret (eller margarinen) skal være blødt. Det bliver en relativ fast masse.
Æblerne skrælles og skæres i små både og “røres” sammen med kanal og rørsukker og fordeles i en tærteform – der blev brugt en lille tærteform.
Smuldredejen fordeles over æblerne som et låg.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Serveringstip: Flødeskum
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.