Kanel – og marcipan æblekage

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Dessert
Visninger
2517
Pris pr. Portion
10.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Hvedemel
50 g
Havregryn
50 g
Smør, saltet
50 g
Mørk farin (puddersukker)
50 g
marcipan
3 stk
Æble / æbler
2 tsk.
Kanel
3 tsk.
Rørsukker
Kanel – og marcipan æblekage

Hurtig, let og lækker.
Ingredienserne til smuldredejen æltes med hånden – husk at smøret (eller margarinen) skal være blødt. Det bliver en relativ fast masse.
Æblerne skrælles og skæres i små både og “røres” sammen med kanal og rørsukker og fordeles i en tærteform  – der blev brugt en lille tærteform.
Smuldredejen fordeles over æblerne som et låg.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Serveringstip: Flødeskum

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?