Kanelsnegle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
135 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
24 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1597
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
letmælk
2 tsk.
Kanel
100 g
Smør, saltet
100 g
Flormelis
2 tsk.
Vand
1 stk
Æg
1/2 tsk.
Salt, groft
100 g
Brun farin
50 g
Bagegær
300 g
Hvedemel
1 tbsp.
Sukker (melis)
100 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Kanelsnegle

Varm mælken i en gryde og hæld den i en skål, som gæren opløses i. Rør mel, margarine, sukker, salt og æg i skålen. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Bland smør, kanel og farin sammen i en skål. Ælt dejen igennem og del den i to lige store portioner. Rul dem ud til firkanter, som er cirka 30×30 centimeter og fordel så fyldet på dem. Rul dem til roulader og skær dem ud i 12 lige store stykker. Stil dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tyve minutter. Pensl dem med et sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader i cirka otte minutter. Lad sneglene køle lidt af og pynt dem med hvid glasur (laves af flormelis og kogende vand).


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?