- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 135 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 24 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1597
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 1 dl
- letmælk
- 2 tsk.
- Kanel
- 100 g
- Smør, saltet
- 100 g
- Flormelis
- 2 tsk.
- Vand
- 1 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 100 g
- Brun farin
- 50 g
- Bagegær
- 300 g
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 100 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Varm mælken i en gryde og hæld den i en skål, som gæren opløses i. Rør mel, margarine, sukker, salt og æg i skålen. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Bland smør, kanel og farin sammen i en skål. Ælt dejen igennem og del den i to lige store portioner. Rul dem ud til firkanter, som er cirka 30×30 centimeter og fordel så fyldet på dem. Rul dem til roulader og skær dem ud i 12 lige store stykker. Stil dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tyve minutter. Pensl dem med et sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader i cirka otte minutter. Lad sneglene køle lidt af og pynt dem med hvid glasur (laves af flormelis og kogende vand).
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.