- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1255
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 4, 2011
Karbonader: Brug evt. økologisk kød, smager af mere. Bland mel med estragon, salt og peber. Form 6 små karbonader og tryk dem lidt flade. Vend i melet. Steg karbonaderne i rapsolie og en klat smør, ved medium varme ca. 6-7 minutter på hver side. Hæld lidt af stegeskyen over og hold dem varme til servering.
Flødestuvet spinat med mynte: Hak et bundt friske mynteblade fint (kan udelades). Tø langsomt spinatkuglerne op i en gryde med lidt smør, under låg. Tilsæt fløde og citronsaft. Krydr med revet muskat, salt, et knips sukker og peber. Vend det hakkede mynte i, og kog ved svag varme under låg i ca. 10 minutter. Smag spinaten til.
Server karbonaderne og fløde-spinaten med kogte nye kartofler og citronbåde.
Man kan også bruge friskhakket spinat el. babyspinatblade til flødestuvningen, og evt. tilsætte snittede forårsløg. Spinaten passer også rigtig godt til dampet torsk el. laks.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.