Karbonader med chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2099
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

En chili hakkes i fine stykker – styrken på chilien er et spørgsmål om hvad man kan lide! Alle ingredienser æltes sammen. Kødet deles i fire lige store portioner. Først formes de som boller efterfølgende trykkes de lidt flade og hakkes let på overfladen (top og bund) med en kniv. Derefter vendes de i lidt mel, der er krydderet med salt og peber.
Karbonaderne steges i lidt fedtstof – først meget høj varme derefter 6 – 8 min. ved middelvarme.
Karbonader kan serveres med kartofler (hvide som braset). Årtidens grønsager.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?