- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1521
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 5 dl
- Vand
- 400 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 25 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 400 g
- Gulerod/gulerødder
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Rasp
- 25 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 500 g
- Svinekød, ca. 10 % fedt
- 1 stk
- Æg
Del svinekødet i fire og form det til bøffer. Krydr dem med salt og peber. Pisk ægget sammen, vend bøfferne i det og herefter i raspen. Steg karbonaderne i margarinen på en pande i seks minutter på hver side.
De skrællede gulerødder og ærter koges i vandet i ti minutter. Form mel og margarine til en bolle. Tag ærter og gulerødder op af vandet og læg smørbollen i. Lad det simre i fem minutter og tilsæt igen grønsagerne imens der forsigtigt røres rundt. Server retten med kartofler.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.