Karbonader med stuvede gulerødder og ærter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1521
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 dl
Vand
400 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tbsp.
Hvedemel
25 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
400 g
Gulerod/gulerødder
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Rasp
25 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
500 g
Svinekød, ca. 10 % fedt
1 stk
Æg

Del svinekødet i fire og form det til bøffer. Krydr dem med salt og peber. Pisk ægget sammen, vend bøfferne i det og herefter i raspen. Steg karbonaderne i margarinen på en pande i seks minutter på hver side.
De skrællede gulerødder og ærter koges i vandet i ti minutter. Form mel og margarine til en bolle. Tag ærter og gulerødder op af vandet og læg smørbollen i. Lad det simre i fem minutter og tilsæt igen grønsagerne imens der forsigtigt røres rundt. Server retten med kartofler.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?