- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Tilbehør - Visninger
- 4904
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 7, 2011
Karry-kartoffelsalat: Kog store kartofler med skræl i ca. 20 minutter, afkøles, pilles og skæres i grove tern.
Rør cremefraiche med lidt mayonnaise, dijonsennep, tomatketchup, karry, paprika og citronsaft. Tilsæt revet løg og evt. lidt revet hvidløg. Smag til med salt og peber.
Stil koldt til servering, og drys med lidt karry og evt. hakket purløg.
Kan også laves mere fedtfattig med youghurt, og uden mayonnaise.
En god kartoffelsalat er et must til en grill-aften, som tilbehør til grillbøffer, grillpølser og kylling.
Se også opskrift på dild-kartoffelsalat: https:/store-frikadeller-m-dild-kartoffelsalat-4334/
Velbekomme!