Karrysovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
1742
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 l
Vand
1 stk
Æble / æbler
2 tsk.
Karry, pulver
1 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
50 g
Selleri, rod
20 g
Smør, saltet

Skyl grønsagerne og hak dem fint. Skræl æblet og skær det i små tern. Smelt smørret i en gryde og tilsæt grønsager og æble når det begynder at brune. Lad det simre fem minutter og tilsæt karryen. Hæld vandet i og lad det koge ned til halvdelen. Smag det til med salt og peber. Sovsen kan eventuelt pureres med en stavblender.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?