- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1742
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2009
- 1/2 l
- Vand
- 1 stk
- Æble / æbler
- 2 tsk.
- Karry, pulver
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 50 g
- Selleri, rod
- 20 g
- Smør, saltet
Skyl grønsagerne og hak dem fint. Skræl æblet og skær det i små tern. Smelt smørret i en gryde og tilsæt grønsager og æble når det begynder at brune. Lad det simre fem minutter og tilsæt karryen. Hæld vandet i og lad det koge ned til halvdelen. Smag det til med salt og peber. Sovsen kan eventuelt pureres med en stavblender.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.