Karrysuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
1711
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Hvedemel
1 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
2 tbsp.
Karry
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 stk
Porre
2 tbsp.
Tomatpure
1 stk
Æble / æbler

Porre, æble og løg hakkes/skæres i tern  og svitses sammen med 1½ spsk karry i olie/smør. Bages derefter op med 2 spsk hvedemel.
Tilsæt 1 l hønsebouillon og 1½ spsk tomatpure. Kog suppen ved svag varme i 20 min. Suppen blendes og der tilsættes 1/4 l piskefløde. Smag til med salt og peber.
Kan serveres med hjemmelavede brødcroutonner.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?