- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1711
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 4, 2010
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 2 tbsp.
- Karry
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Porre
- 2 tbsp.
- Tomatpure
- 1 stk
- Æble / æbler
Porre, æble og løg hakkes/skæres i tern og svitses sammen med 1½ spsk karry i olie/smør. Bages derefter op med 2 spsk hvedemel.
Tilsæt 1 l hønsebouillon og 1½ spsk tomatpure. Kog suppen ved svag varme i 20 min. Suppen blendes og der tilsættes 1/4 l piskefløde. Smag til med salt og peber.
Kan serveres med hjemmelavede brødcroutonner.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.