Karrysuppe med kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
5028
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Som det første pilles og skæres løg og hvidløg i terninger. Brun dem så i en gryde sammen med karryen. Bouillonen hældes i gryden. Så skal kartoflerne skrælles og skæres i små tern og ned i gryden. Suppen skal småkoge under låg i omkring femten minutter. Herefter puréers suppen med en stavblender og kommes tilbage i gryden. Som det sidste tilsættes mælk og creme fraiche og suppen smages til med salt og peber.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?