Kartoffel og porre suppe med ristet bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1450
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Alle grønsager, skylles og skæres i ca lige store stykker.
Olien varmes i en gryde og alle grønsagerne steges godt i gennem  i ca 15 mim, rør lidt ind imellem.
Tilsæt hønseboulliontern og vand,  lad det simre til grønsagerne er møre.
Når grønsagerne er møre blendes suppen og  fløden tilsættes, kog suppen igennem( må ikke bulder koge).
Hold en porre tilbage ( kun det hvide ), som skæres fint til drys.
Rist bacon  (kan undlades) og drys det i suppen  sammen med porredrys.
Smag til med salt og peber


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?