- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1450
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 30, 2010
Alle grønsager, skylles og skæres i ca lige store stykker.
Olien varmes i en gryde og alle grønsagerne steges godt i gennem i ca 15 mim, rør lidt ind imellem.
Tilsæt hønseboulliontern og vand, lad det simre til grønsagerne er møre.
Når grønsagerne er møre blendes suppen og fløden tilsættes, kog suppen igennem( må ikke bulder koge).
Hold en porre tilbage ( kun det hvide ), som skæres fint til drys.
Rist bacon (kan undlades) og drys det i suppen sammen med porredrys.
Smag til med salt og peber