Kartoffelbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Bagværk
Tilbehør
Visninger
1935
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Kærnemælk
2 dl
Vand
1/2 tsk.
Salt, groft
30 g
Sesamfrø, afskallede
300 g
Hvedemel
25 g
Bagegær
200 g
Kartofler
1 tsk.
Sukker (melis)

Hæld vandet i en skål sammen med sukkeret og rør gæren ud i det. Med en gaffel moses kartoflerne og røres i skålen. Hæld hvedemel og salt i skålen og rør det godt sammen. Tag dejen ud på bordet og ælt den godt. Læg dejen tilbage i skålen og stil den til hævning i en time. Ælt dejen igennem og del den i to. Form portionerne til aflange brød og læg dem på en bageplade. Pensl dem med kærnemælken og drys med sesamfrø. Lad brødene hæve endnu en halv time og bag dem så ved 200 grader i en halv time.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?