- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Bagværk
Tilbehør - Visninger
- 1935
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 1 tbsp.
- Kærnemælk
- 2 dl
- Vand
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 30 g
- Sesamfrø, afskallede
- 300 g
- Hvedemel
- 25 g
- Bagegær
- 200 g
- Kartofler
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
Hæld vandet i en skål sammen med sukkeret og rør gæren ud i det. Med en gaffel moses kartoflerne og røres i skålen. Hæld hvedemel og salt i skålen og rør det godt sammen. Tag dejen ud på bordet og ælt den godt. Læg dejen tilbage i skålen og stil den til hævning i en time. Ælt dejen igennem og del den i to. Form portionerne til aflange brød og læg dem på en bageplade. Pensl dem med kærnemælken og drys med sesamfrø. Lad brødene hæve endnu en halv time og bag dem så ved 200 grader i en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.