- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2293
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 14, 2009
- 400 g
- Jordskok
- 1 kg
- Kartofler
- 75 g
- Smør, saltet
- 100 g
- Parmesan, revet
Skræl kartofler og jordskokker
Skær dem i tynde skiver
Smelt smørret i en gryde
Smør en form med lidt af smørret og læg et lag skiver i fadet, krydr med salt og peber og dryp med lidt smør
Fortsæt indtil alle skiver er i fadet og slut af med lidt smør
Bag gratinen ved 225 grader i fyrre minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.