- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1389
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
Kartoffelgryden kan spises alene men er også lækker med lidt tilbehør til.
Skræl kartofler og selleri og skær det i små tern. Hæld mælken i en gryde og kog kartofler og selleri møre i det. Smag det til med lidt salt og peber. Skær løget i små stykker og svits det i smørret. Skær rødbederne i tern og peberfrugten i strimler. Bland det i løgene. Når selleri og kartofler er helt møre tilsættes løg, rødbede og peberfrugt. Klip purløgen og drys det henover.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.