Kartoffellasagne

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2728
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Ymer naturel
1 tbsp.
Olivenolie
1 tbsp.
Sennep, dijon
50 g
Smelteost, revet ost 30+
4 stk
Bagekartofler
3 stk
Hvidløg, fed
150 g
Hytteost, 20+

Start med at skrælle kartoflerne og skær dem så i skiver. Hak hvidløgene og bland det sammen med hytteost, olie, sennep, ymer og lidt salt og peber. Smør er ildfast fad og læg et lag kartofler i bunden efterfulgt af hytteostblandingen og så et lag kartofler. Fortsæt med lag til det hele er brugt. Drys til sidst ost henover og bag lasagnen ved 160 grader i tre kvarter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?