- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2779
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
- 2 dl
- Ymer naturel
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Sennep, dijon
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 4 stk
- Bagekartofler
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 150 g
- Hytteost, 20+
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem så i skiver. Hak hvidløgene og bland det sammen med hytteost, olie, sennep, ymer og lidt salt og peber. Smør er ildfast fad og læg et lag kartofler i bunden efterfulgt af hytteostblandingen og så et lag kartofler. Fortsæt med lag til det hele er brugt. Drys til sidst ost henover og bag lasagnen ved 160 grader i tre kvarter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.