- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1767
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 24, 2010
- 2 1/2 kg
- Kartofler
- 2 dl
- letmælk
- 5 tbsp.
- Smør, saltet
- 5 tsk.
- Salt, groft
- 4 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 tsk.
- Muskatnød, stødt
Skrald kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem godt møre, cirka 30 minutter – uden salt. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Med en stavblender moses kartoflerne. Tilsæt smør og mælk og blend videre. Mængden kan tilpasses efter smag og ønsket konsistens. Tilsæt krydderier – igen smag til efter ønske. Server straks.
Velbekomme.
Det hedder: