- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1222
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 3, 2011
Der var en rest kartoffelmos, rødlæg og æg – og jeg var sulten. Resultatet blev faktisk ret godt.
Skær løget i skiver og svits det på panden i noget olie- krydr med peber.
To æg på samme pande (samtidig med løgene).
Tag de svitset løg af panden og kom kartoffelmosen på panden – æggene er stadig på panden.
Efter ti minutter er “den hjemme”.
Der er selvfølgelig ikke meget kogekunst i denne ret, men det smager ret godt – friskkværnet peber er vigtigt. Det giver også god menig at bruge madrester.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.