Kartoffelmos med chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3074
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
30 g
Smør, saltet

 Skræl kartoflerne og put dem i det kogende vand – varm eventuelt vandet i en el-kedel det spare energi. Stik i kartoflerne med en gaffel eller en lille kniv efter ca. 15 minutter – hvis kartoflen slipper  af sig selv er de færdige – til kartoffelmos må kartoflerne skal ikke udkoges. Hæld vandet fra på nær det, som kan dække bunden. Mos kartoflerne med en grydeske eller andet værktøj. Put smørret og godt med salt og peber i. En håndmikser er god til at røre den etapevis tilsætning af mælken indtil den ønskede konsistens er opnået. Sluttelig tilsættes den fintsnittet chili.
Kartoffelmos kan bruges til de fleste retter hvor de almindelige kartofler også anvendes.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?