Kartoffelpandekager m/ bacon & æblekompot

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Visninger
3225
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Yoghurt naturel
1 tsk.
Kanel, stødt
1 stk
Æg
1 tsk.
Allehånde, stødt
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Gulerod/gulerødder
3 tbsp.
Olivenolie
1 tbsp.
Havregryn
2 tbsp.
Hvedemel
1 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Bagekartofler
1 bdt.
Persille, frisk
1 knsp.
Muskatnød, revet
6 skive(r)
Bacon i skiver, rå
1 tsk.
Kanel, stødt
1 tbsp.
Sukker (melis)
1 dl
Vand
5 stk
Æble / æbler
1 knsp.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
6 skive(r)
Rugbrød, fuldkorn
Kartoffelpandekager m/ bacon & æblekompot

Kartoffelpandekager (små):
Skræl og riv kartofler og gulerod, pres fri for væde. Tilsæt æg, youghurt, krydderier og hakket persille. Rør sammen med havregryn og mel, og vand. Konstistensen må ikke være for flydende. Lad dejen hvile mens du forbereder æblekompot. Steg dem i en blanding af olie og lidt smør, ved middelvarme, til de er gyldne og sprøde.
Æblekompot m/ bacon:
Steg baconskiverne, og læg dem på fedtsugende papir. Skræl æblerne og skær dem i både. Koges med vand, kanel sukker og salt, til vandet er kogt ind. Smag til.
Server pandekagerne med æblekompot, baconskiver og ristede rugbrødstrekanter.





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?