- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Madpakke
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 3225
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 18, 2011
- 2 tbsp.
- Yoghurt naturel
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Allehånde, stødt
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Havregryn
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 stk
- Bagekartofler
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 knsp.
- Muskatnød, revet
- 6 skive(r)
- Bacon i skiver, rå
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Vand
- 5 stk
- Æble / æbler
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 6 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
Kartoffelpandekager (små):
Skræl og riv kartofler og gulerod, pres fri for væde. Tilsæt æg, youghurt, krydderier og hakket persille. Rør sammen med havregryn og mel, og vand. Konstistensen må ikke være for flydende. Lad dejen hvile mens du forbereder æblekompot. Steg dem i en blanding af olie og lidt smør, ved middelvarme, til de er gyldne og sprøde.
Æblekompot m/ bacon:
Steg baconskiverne, og læg dem på fedtsugende papir. Skræl æblerne og skær dem i både. Koges med vand, kanel sukker og salt, til vandet er kogt ind. Smag til.
Server pandekagerne med æblekompot, baconskiver og ristede rugbrødstrekanter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.