- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6860
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2012
- 1 stk
- Pizza bund fra køleboks
- 1 bdt.
- Babyspinat
- 1 1/2 stk
- Bagekartofler
- 100 g
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 3 ml
- Olivenolie
- 1 stk
- Mozzarella, 30+
Denne kartoffelpizza er et nemt og lækkert alternativ til en traditionel pizza.
Denne opskrift er med en rullet færdiglavet dej, som findes i køledisken. Men du kan sagtens bruge en hjemmelavet dej.
Varm ovnen op til 250 grader med en bageplade i ovnen.
Pres hvidløgsfedet i olien og fordel den på bunden. Skær den friske mozzarellaost i tynde skiver og fordel den på bunden. Læg herefter de skyllede spinatblade efterfulgt af meget tyndt skåret kartoffelskiver – det er vigtigt, at de er meget tynde. Slut af med skinken. Krydder med salt og peber og evt. pizzakrydderi, hvis du har sådan noget. Ellers lidt basilikum og oregano.
Tag den varme bageplade ud og læg pizzaen med bagepapir på bagepladen. Skrug ned for varmen til 200 grader og bag den cirka 15-20 min.
Server den evt. med cremefraiche blandet med forskellige krydderier.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.