- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1327
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2009
- 1 bdt.
- Purløg
- 4 dl
- Ymer naturel
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Sennep
- 1 knsp.
- Peber, hvid, stødt
- 1 1/5 kg
- Kartofler
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
– Bland surmælksproduktet, sennep, salt, peber, sukker, finthakket løg og finthakket purløg sammen.
– Pil og kog kartoflerne til de er møre.
– Lad dem køle af og skær dem i skiver.
– Bland dem i dressingen.
– Lad kartoffelsalaten trække i ca. en time og server den ved ca. stuetemperatur.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.