- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1515705166
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 2, 2009
Kog kartoflerne. Efter at de er afkølede (fx i køleskabet) skæres kartoflerne i tern.
Skær den røde peber og forårsløg (inkl. toppen) i tern og bland det hele sammen med kartoflerne i en skål.
Citronsaft og olivenolie blandes i en meljævner, rystes sammen. og hældes i skålen.
Rør honningen ud i skålen.
Puløg snittes og drysses over salaten.
Tomaterne skæres i halve og fordeles i toppen af skålen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.