- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Grill
Hovedret
Kartoffelsalat
Sommer - Visninger
- 658
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 14, 2020
- 400 g
- Nye danske kartofler
- 2 spsk.
- Mayonnaise
- 1 bdt.
- Purløg
- 1 bdt.
- Estragon
- 1 knsp.
- Cayennepeber
- 1 tsk.
- Hvidvinseddike
- 1 tsk.
- Salt
- 1/2 tsk.
- Frisk kværnet peber
- 1 spsk.
- Sukker
- 1 stk
- Citronsaft fra 1/2 citron
- 5 stk
- Cherry tomater
Kartoffel salaten er altid en sikker vinder ved grillbordet, og en super måde at få brugt de resterende nye danske kartofler fra dagen i forvejen!
Denne er lavet med bl.a. estragon, purløg og cayennepeber, hvilket giver lidt kant og et glimrende match, som smager fantastisk.
- Hak purløg og estragon fint og vend det sammen i dressingen
- Skær de kogte kartofler i den ønskede størrelse og vend i dressingen. Lad gerne kartoffelsalaten stå at trække smag i en times tid i køleskabet
- Pynt af med fint hakket purløg, cherry tomater eller radisser
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.