Kartoffelsalat med balsamicodressing

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4636
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Purløg
1 stk
rødløg
1 bdt.
Radisser
1 dl
Dild, frisk
1 kg
Kartofler

Rengør kartofler og kog dem med skrald i letsaltet vand.  Når kartoflerne er møre, hælder du vandet fra og damper dem tørre. Lad dem så afkøle og put dem i en skål. Rens radiser og skær dem i skiver. Skær rødløget i små stykker og bland begge dele med kartoflerne. Til sidst kan du drysse med lidt dild og purløg. Bland ingredienserne til dressing sammen og hæld den enten over kartoflerne eller server den ved siden af i en lille skål.


2 comments

  1. Anonym sagde på marts 22, 2012

    I opskriften til dressingen

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 5 stemmer.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 24, 2012

    Jeg er overbevist om, at det

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?