- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Buffet
Tilbehør - Visninger
- 6486
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 17, 2011
- 500 g
- Kartofler
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Basilikumblade, frisk
- 2 dl
- whisky sauce
Lækkert tilbehør… som er nemt at forberede, før gæsterne kommer. Samtidig slipper man for den helt store opvask.
Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver.
Læg halvdelen taglagt i et smurt ildfastfad.
Ovenpå lægges løg skåret i tynde skiver og basilikumblade.
Slut af med endnu et lag kartofler, salt og peber.
Pisk den kolde whiskysauce sammen med fløde… og hæld over kartoflerne.
Sættes i ovnen ved 200 grader i en time.
Server kartoflerne til f.eks. steaks, kylling eller hakkebøffer.Tips: Andre sovse kan også bruges i stedet for whiskysauce.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.