Kartofler i whiskysauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Buffet
Tilbehør
Visninger
6486
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Kartofler
1/2 stk
Løg eller zittauerløg
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 stk
Basilikumblade, frisk
2 dl
whisky sauce
Kartofler i whiskysauce

Lækkert tilbehør… som er nemt at forberede, før gæsterne kommer. Samtidig slipper man for den helt store opvask.
Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver.
Læg halvdelen taglagt i et smurt ildfastfad.
Ovenpå lægges løg skåret i tynde skiver og basilikumblade.
Slut af med endnu et lag kartofler, salt og peber.
Pisk den kolde whiskysauce sammen med fløde… og hæld over kartoflerne.
Sættes i ovnen ved 200 grader i en time.
Server kartoflerne til f.eks. steaks, kylling eller hakkebøffer.Tips: Andre sovse kan også bruges i stedet for whiskysauce.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?