- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1723
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 22, 2010
- 500 g
- Kartofler
- 4 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 stk
- rødløg
De nye kartofler rengøres og koges i 10 min. Kan gøres dagen før de skal bruges.
Kartoflerne lægges i en foliebakke sammen med rødløg, der er skåret i skiver og nogle smørklatter. Salt og peber kommes på.
Grilltid er ca. 15 – 20 min. Enten i en kuglegrill med indirektevarme eller på grill med direkte varme – det kræver at man vender kartoflerne ind imellem.
Prøv at tilsætte nogle friske