Kinakål m. syrlig dressing

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Sommer
Tilbehør
Visninger
5340
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Kinakål
2 dl
Grønne ærter - friske eller dybfrost
2 stk
Gulerod/gulerødder
Kinakål m. syrlig dressing

Lækkert, sprødt og knasende… det er kinakål i sæsonen. Så det er bare om at bruge løs af den. Opbevares den i en plastpose i køleskabet, kan den holde 1-2 uger.
Start med at piske dressingen grundigt sammen og sæt den i køleskabet.
Dressingen skal hældes over salaten 1. sekund for serveringen. Gøres det før, bliver salaten slatten og kedelig.
Rengør kinakålen og striml den.
Skær gulerødderne i tynde mønter.
Hæld ærter ved. Brug evt. frosne som er optøede.
Ved servering… bland salat og dressing grundigt.
En lille frisk salat, der passer til alt grillmad… men også sammen med frikadeller eller pastaretter.




Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?