- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Tilbehør - Visninger
- 4257
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Kinakål
- 1 tbsp.
- Karry, pulver
- 175 ml
- Creme fraiche 18 %
- 1 tbsp.
- Mango chutney, sød
- 50 g
- Hasselnød
- 1 1/2 dl
- Kvark, 5+
- 3 stk
- Tomat
- 1 stk
- Æble / æbler
- 1 tsk.
- Salt, groft
Kinakålsalat er et lækkert alternativ til den traditionelle salat og mætter rigtig godt.
Kålen skal du snitte fint og i små stykker. Tomat, løg og æble skæres i små tern og blandes med kålen. Rør creme fraiche, kvark, chutney, salt og peber godt sammen og bland det i salaten. Hæld det i en skål. Hak nødderne og drys dem over ved serveringen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.