- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Frokost
Natmad - Visninger
- 15482
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 26, 2011
- 1 tsk.
- Kapers
- 20 g
- Smør
- 1 stk
- Kippers i olie, konserves
- 2 skive(r)
- Løg eller zittauerløg
- 1 ml
- Mayonnaise
- 1 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
Til julefrokosten bør man tage højde for, at ikke alle bryder sig om sild m. karrysalat. Børn f.eks. er mere til makrelsalat og tun… mens voksne ofte godt kan lide en god kippers m. tilbehør.
Kippers fås i mange varianter… også en ”fedtfattig” som ligger i vand i stedet for i olie, den smager faktisk rigtig godt. Vælg den, du syntes bedst om.
Snit løg i skiver… rødløg er pænest, men har dog en mild smag.
Hæld væden fra kapers.
Lav evt. selv en mayonnaise eller brug Hellmans.
Smør brødet… og læg ovenstående på.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.