Kjeftedes (Tyrkiske lammefrikadeller) med ris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Visninger
2943
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

 
Hæld vand, ris og salt i en gryde og bring det i kog
Kog risene i 10 min og lad dem derefter hvile i gryden
Pil og hak løg og hvidløg fint
Hæld de flåede tomater op i en si så væden hældes fra
Læg tomaterne over på en tallerken og skær dem igennem og mos dem med en gaffel
Kom kødet i en skål og tilsæt de hakkede løg og hvidløg
Put derefter de mosede tomater, salt, peber, basilikum, salvie og æg i kødet og ælt godt
Form 6 kødboller af farsen og steg dem 5-8 minutter på en pande med lidt olivenolie
 

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?