- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 2943
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 4, 2009
Hæld vand, ris og salt i en gryde og bring det i kog
Kog risene i 10 min og lad dem derefter hvile i gryden
Pil og hak løg og hvidløg fint
Hæld de flåede tomater op i en si så væden hældes fra
Læg tomaterne over på en tallerken og skær dem igennem og mos dem med en gaffel
Kom kødet i en skål og tilsæt de hakkede løg og hvidløg
Put derefter de mosede tomater, salt, peber, basilikum, salvie og æg i kødet og ælt godt
Form 6 kødboller af farsen og steg dem 5-8 minutter på en pande med lidt olivenolie
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.