- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1143
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 4, 2019
- 250 g
- Hakket oksekød,
- 1 stk
- løg
- 3 stk
- Hvidløg fed
- 1 stk
- Frisk Chili
- 2 tsk.
- Konsentreret tomatpure
- 2 dl
- Balsamico eddike
- 2 piece
- Hakkede flåede tomater, dåser
- 2 dl
- Kogte grønne lindser
- 1 spsk.
- Røget paprika
- 1 spsk.
- Timian, tørret
- 1 tsk.
- Akaciahonning
- 1 knsp.
- groft salt/peber
- 1 spsk.
- Olie til stegning
Brug denne opskrift til din spaghetti eller i din lasagne.
Hvis du gerne vil leve lidt mere klimavenligt eller bare spare lidt på kødet er her et forslag.
Om du vælger kødet helt fra og flere lindser til, tilsætter mere kød og undlader lindserne er helt op til din smag.
Retten skal ikke være et fanatisk bud på en kødret -uden kød-, men et valg ud fra smag og behag.
Billed er på vej.
- Brun kødet af i en varm gryde. Tag det op af gryden og stil det til side, mens saucen laves.
- Hak løg, hvidløg og chili fint og sauter (stege uden at tage farve) det i gryden i lidt olie.
- Tilsæt tomatpure og "Brænd" det af.
- Tilsæt Balsamico og lad det koge med til det er reduceret lidt
- Tilsæt nu de flåede tomater samt kødet og kog det op. når det koger tilsættes lindserne (brug så mange du selv syntes er lækkert)
- Når det igen koger smages retten til med honning og krydderier. (hvis du vil bruge saucen til lasagne, anbefaler jeg at komme spidskommen i)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.