- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1378
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 5, 2009
- 1 dl
- Rapsolie
- 3 1/2 dl
- Speltmel
- 1 dl
- Græskarkerner
- 1 dl
- Havregryn
- 1 dl
- solsikkekerner
- 2 dl
- Vand
- 1 dl
- Sesamfrø
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
- 1 dl
- Hørfrø, rå
Alle kerner blandes med mel, bagepulver og salt.
Tilsæt vand og olie og rør til en jævn/lind dej – der deles i 2 portioner.
Rul dejen ud imellem 2 stk. bagepapir, skær dem i den ønskede form (firkanter, runde etc.) og læg dem på en bageplade med bagepapir. bag dem i ovnen ved 200 grader ca. 15 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.