- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 22 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 70 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1247
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 22, 2010
- 1 dl
- Solsikkeolie
- 1 dl
- Hørfrø
- 2 dl
- Vand
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
- 3 1/2 dl
- Hvedemel
- 1 dl
- Græskarkerner
- 1 dl
- solsikkekerner
- 1 dl
- Havregryn
- 1 dl
- Sesamfrø
Røres sammen til fast konsistens.
Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
Der er til 2 bageplader (ca. 70 stk. kernechips). Færre i knækbrødstørrelse.
Udskæres på bagepladen inden bagning med ”klejnespore” eller kniv.
Bages ved 200 gr. i 10-12 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.