- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2452
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 7, 2011
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 500 g
- Oksekød, middelfedt
- 2 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1 tsk.
- Koriander, stødt
- 2 tbsp.
- Østerssauce
- 1 tsk.
- Ingefær, stødt
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Spidskommen, stødt
- 200 g
- Gulerod/gulerødder
- 2 tbsp.
- Engelsk sovs
Pandekager har jeg ingen opskrift på, jeg bruger den lette løsning… “Pandekager direkte fra købmandens køledisk”… kan købes i pakker med 6 stk.
Rist spidskommen, ingefær og koriander hurtigt på en tør pande.
Tilsæt det hakkede oksekød og skinken som er skåret i små stykker.
Mens kødet steger… hakkes løg og gulerødder i forholdsvis små stykker og tilsættes.
Hæld derefter citronsaft (evt. skal fra 1 citron), engelsk sauce og østerssauce i retten.
Lad retten simre svagt en lille time.
Smag til med salt, peber og evt. chiliflager. (Kan undlades hvis der er små børn tilstede)
Virker kødfyldet for vådt, skrues der helt op for varmen, så noget af væsken fordamper.
Lad kødfyldet køle lidt af, før det lægges i pandekagerne.
2½-3 spsk. på hver og rul pandekagen sammen, eller fold den på midten, så knækker den ikke så nemt.
Lægges i et ildfast fad m. bagepapir, drysses med revet ost og sættes i en forvarmet ovn (200 grader) i ca. 20 minutter. Osten skal være smeltet og gylden.
Server med en lækker salat.Tips:
Beregn 1½-2 fyldte pandekager pr. mand, bliver der overskud, kan de fryse og tages op til en travl dag, eller en let frokost.
Der er stadig mere kødfyld tilbage, det kan fryses og bruges til bagte kartofler m. kødfyld, eller tortillas
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.