Kødsovs m/ bacon og chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
3648
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Hvidløg, fed
Kødsovs m/ bacon og chili

Skær løg, hvidløg og bacon i tern, hakket chili, og svits i olie, og drys chilipulver over. Tilsæt hakket oksekød og svits kødet med løgene. Tilsæt oregano, basilikum, laurbærblade, Kom tomatkoncentrat ved, skal også svitses af så tomatsmagen kommer frem. Tilsæt hakkede tomater (1 dåse), lidt sukker, og  hakkede cherrytomater. Hæld bouillon ved, og lad retten simre under låg i 60-70 minutter, så kødsovsen er tyknet. Smag til med lidt ekstra revet hvidløg, ekstra oregano og evt. lidt salt. Jo længere tid retten får lov at stå, jo bedre bliver den.
Server med spaghetti, fuldkorns-pasta og revet ost, el. i lasagne. Hvis der er kødsovs tilovers til næste dag, kan den bruges til hjemmelavet pizza,  på nachos, eller i pitabrød med salat og hvidløgs-dressing.
Se opskrift på pizza: https:/fuldkorns-pizza-moksekoed-hvidloegsolie-4358/
 
Velbekomme! 



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?