Kødsovs m. chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4385
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 dl
Vand
1 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
3 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tbsp.
Paprika
2 stk
Gulerod/gulerødder
2 dl
Tomatsovs, på glas
4 stk
Hvidløg, fed
250 g
Friske champignon
2 stk
Løg eller zittauerløg
500 g
oksefars
10 g
Smør, saltet
1 stk
Ds. Tomatpure konc. ~140 g
Kødsovs m. chili

Rengør og snit grønsagerne i tern. (Undtagen chilipeberne)
Svits løg og hvidløg klare i smør. Begynder de at bide fast i bunden af gryden… skru lidt ned for varmen.
Tilsæt oksekød og svits til det gryner.
Tilsæt gulerødder og champignon og lad dem svitse med i 5 minutter.
Hæld tomatpure og pastasovs i gryden. Rør godt og tilsæt paprika.
Hæld vand og bouillonterning i gryden… og læg de hele chilipeber i. (Hvis virkelig stærk sovs ønskes, snit dem fint)
Sovsen skal nu simre i en times tid, så den bliver kogt godt sammen og jævning ikke er nødvendig.
Fjern chilien og smag til med salt og friskkværnet peber.Serveringsforslag:
·       Pasta er oplagt… men også kartoffelmos er godt.
·       Server revet ost til.
·       Evt. syltede rødbeder eller salat.


2 comments

  1. Anonym sagde på september 17, 2014

    kan man ikke bruge noget

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på september 17, 2014

    Selvfølgelig kan du det 😀

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?