- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4385
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 30, 2010
- 5 dl
- Vand
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 3 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 tbsp.
- Paprika
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 dl
- Tomatsovs, på glas
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 250 g
- Friske champignon
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 500 g
- oksefars
- 10 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Ds. Tomatpure konc. ~140 g
Rengør og snit grønsagerne i tern. (Undtagen chilipeberne)
Svits løg og hvidløg klare i smør. Begynder de at bide fast i bunden af gryden… skru lidt ned for varmen.
Tilsæt oksekød og svits til det gryner.
Tilsæt gulerødder og champignon og lad dem svitse med i 5 minutter.
Hæld tomatpure og pastasovs i gryden. Rør godt og tilsæt paprika.
Hæld vand og bouillonterning i gryden… og læg de hele chilipeber i. (Hvis virkelig stærk sovs ønskes, snit dem fint)
Sovsen skal nu simre i en times tid, så den bliver kogt godt sammen og jævning ikke er nødvendig.
Fjern chilien og smag til med salt og friskkværnet peber.Serveringsforslag:
· Pasta er oplagt… men også kartoffelmos er godt.
· Server revet ost til.
· Evt. syltede rødbeder eller salat.
kan man ikke bruge noget
Selvfølgelig kan du det 😀