- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 145 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3599
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 14 stk
- Peberkorn
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 4 stk
- Pastinak
- 2 stk
- Porre
- 100 g
- Selleri, rod
- 2 kg
- Skinke, røget
- 2 stk
- Laurbærblade
Skinke er nem at lave og kan bruges både kold og varm. Jeg nyder den enten varm med kartofler eller på rugbrød med noget godt sennep.
Du skal putte skinken i en gryde og hælde vand over, så den er dækket. Bring den i kog, imens du sørger for at fjerne skum og urenheder, der må ligge i overfladen af vandet. Skær grønsagerne i stykker og læg dem i vandet sammen med peber-korn og laurbærblade. Skinken skal koge ved svag varme i halvanden time. Herefter skal du lade den trække i tre kvarter i vandet. Skær den i tynde skiver og server den med forskelligt tilbehør.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.