Kogt torsk med sennepssovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3332
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
letmælk
2 stk
Laurbærblade
1 dl
Peberrod, revet
4 stk
Peberkorn
4 stk
Torsk, filet
1 dl
Kogelage
1 l
Vand
2 tbsp.
Fiskesennep
2 stk
Æg
2 dl
Rødbede, syltede
1 tbsp.
Salt, groft
2 tbsp.
eddike
3 tbsp.
Hvedemel
1 1/5 kg
Kartofler
15 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt

Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Kog æggene hårdkogte.
Hæld vand til kogelagen i en stor gryde og tilsæt salt, peberkorn, laurbærblade og eddike og bring kogelagen i kog. Torskestykkerne lægges i gryden og koges ti minutter. Tag torskestykkerne op og hold dem varme mens saucen laves.
Kogelagen hældes gennem en si i en gryde. Bland mælk, margarine og hvedemel i og pisk mens det varmes op. Saucen koges igennem og smages til med fiskesennep og salt.
De hårdkogte æg pilles og hakkes lige som de syltede rødbeder. Server det sammen med kartoflerne, torsken, sennepsaucen og revet peberrod.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?