- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3332
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 4 dl
- letmælk
- 2 stk
- Laurbærblade
- 1 dl
- Peberrod, revet
- 4 stk
- Peberkorn
- 4 stk
- Torsk, filet
- 1 dl
- Kogelage
- 1 l
- Vand
- 2 tbsp.
- Fiskesennep
- 2 stk
- Æg
- 2 dl
- Rødbede, syltede
- 1 tbsp.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- eddike
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 1 1/5 kg
- Kartofler
- 15 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Kog æggene hårdkogte.
Hæld vand til kogelagen i en stor gryde og tilsæt salt, peberkorn, laurbærblade og eddike og bring kogelagen i kog. Torskestykkerne lægges i gryden og koges ti minutter. Tag torskestykkerne op og hold dem varme mens saucen laves.
Kogelagen hældes gennem en si i en gryde. Bland mælk, margarine og hvedemel i og pisk mens det varmes op. Saucen koges igennem og smages til med fiskesennep og salt.
De hårdkogte æg pilles og hakkes lige som de syltede rødbeder. Server det sammen med kartoflerne, torsken, sennepsaucen og revet peberrod.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.