- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2542
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 16, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 1 l
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
Kog kartofler med skræl i ca. 20 minutterKog kartofler uden skræl i ca. 15 – 20 minutterKogetip: Sørg for at kartoflerne nogenlunde har samme størrelse (skær de store over) og vær opmærksom på at de ikke får for meget. Der skal stadig være lidt bid i (i modsætning til de såkaldte ‘plejehjemskartofler’)Nye kartofler: Det er min holdning at nye kartofler ikke skal skrælles men blot skrubbes med f.eks. en engangs rengøringssvamp (eller en speciel kartoffelskrubber, man kan købe i forretningerne)Nye kartofler skal ikke koge lige så lang tid som ældre kartofler.Nye kartofler skal koge ca. 15 minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.