- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4254
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 11, 2011
Retten har en fin let krydret smag, der går godt sammen med f.eks. jasminris.
Skær svinemørbrad og kylling i store tern.
Hak løget groft.
Varm olien i en gryde.
Svits koriander, spidskommen og karry inden kødet tilsættes.
Tilsæt det hakkede løg, når købet er brunet af på alle sider.
Vend det hele godt sammen og lad svitse et par minutter.
Hæld vand og bouillonterning ved… lad simre i 5 minutter.
Herefter hældes frosne wokgrønsager, østerssauce og kokosmælk (en stor dåse) i gryden.
Lad retten simre i 20 minutter.
Jævn retten. (Brug evt. maizenajævning eller lav en meljævning)
Smag til med salt og peber.
Server retten med jasminris og en let salat.Variation:
Ønskes retten mere gul, tilsættes 1 tsk. gurkemeje.
Tilsæt 2 fed knuste hvidløg og ½ tsk. knust chili. Så bliver retten mere skarp i smagen, hvilket også klæder den.
Tips: Østerssauce lugter skrækkeligt, men det må ikke afskrække, for den får en vidunderlig smag i varme retter. Tilsættes citronsaft fremhæves smagen endnu mere.
Hm…. mangler der ikke
ja jeg undrede mig også over
I har selvfølgelig helt ret ;
Hej Vild med mad
Hej Jytte.
Er det frisk eller tørret
hej mro