- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5163
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 21, 2012
- 1 stk
- Snackpeber (rød)
- 1 tsk.
- karrypasta, grøn
- 1 tbsp.
- Fiskesauce
- 1 stk
- Kokosmælk, 400 ml
- 1 kugle(r)
- Spinat, helbladet, frossen
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 knsp.
- Salt, groft
En rigtig lækker sovs, der specielt går godt sammen med kylling og ris.
Svits grøn karrypasta og peberen i lidt olie. Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen spinat) og lad sovsen koge i 10 minutter, inden den jævnes en anelse med maizenamel rørt ud i vand. Tilsæt spinaten og lad sovsen koge godt op… og smag til.
Variation: For en stærk udgave kan man tilsætte hvidløg, stødt ingefærd og sambal oelek
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.