- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 3496
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 29, 2009
- 300 g
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 175 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Æg
- 1 tsk.
- bagepulver
- 250 g
- Hvedemel
Sukker og smør røres sammen i en skål. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med kokosmælk, fløde og vanilleekstrakt. Bland det i skålen med smørblandingen. Bland mel og bagepulver og sigt det i skålen. Vend det rundt med en dejskraber. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen. Smør en form på 25×35 og hæld dejen i. Bag kokoskagen ved 180 grader i cirka en time. Lad den køle af. Rør en glasur af flormelis, kokosmælk og smør og fordel den over kagen. Skær kagen ud og server den.