Kokoskage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Dessert
Visninger
3496
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Sukker (melis)
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
175 g
Smør, saltet
3 stk
Æg
1 tsk.
bagepulver
250 g
Hvedemel

Sukker og smør røres sammen i en skål. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med kokosmælk, fløde og vanilleekstrakt. Bland det i skålen med smørblandingen. Bland mel og bagepulver og sigt det i skålen. Vend det rundt med en dejskraber. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen. Smør en form på 25×35 og hæld dejen i. Bag kokoskagen ved 180 grader i cirka en time. Lad den køle af. Rør en glasur af flormelis, kokosmælk og smør og fordel den over kagen. Skær kagen ud og server den.



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?