Kold gazpachosuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
1816
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
2 1/2 dl
Tomatjuice, konserves
1 tbsp.
Olivenolie
1/2 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1/2 stk
Agurk
2 1/2 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1/5 dl
Citronsaft
1/2 kg
Tomater
3 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Tabasco
1 stk
Løg eller zittauerløg

Kold gazpachosuppeVIGTIG INFO: Denne ret kræver en blender/stavblender.
Skær strimler af peberfrugt og agurk som tages fra, skal bruges til pynt ved servering.
1) Skær tomater, peberfrugt (sorter kerner fra), en skrællet agurk i mindre stykker. Hak løget i større stykker.
2) Blend alle grøntsagerne sammen med hønsebouillionen.
3) Tilsæt de resterende ingredienser (hvidløg, olivenolie, tomatjuice, citronsaft, chili, tabasco, salt og peber). Chili, tabasco, salt og peber tilsættes i det omfang som du ønsker.
4) Sæt suppen et koldt sted.
5) Pynt suppen med de strimler af peberfrugt og agurk som blevet taget fra.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?