- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1816
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 1/2 dl
- Tomatjuice, konserves
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1/2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1/2 stk
- Agurk
- 2 1/2 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1/5 dl
- Citronsaft
- 1/2 kg
- Tomater
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Tabasco
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Kold gazpachosuppeVIGTIG INFO: Denne ret kræver en blender/stavblender.
Skær strimler af peberfrugt og agurk som tages fra, skal bruges til pynt ved servering.
1) Skær tomater, peberfrugt (sorter kerner fra), en skrællet agurk i mindre stykker. Hak løget i større stykker.
2) Blend alle grøntsagerne sammen med hønsebouillionen.
3) Tilsæt de resterende ingredienser (hvidløg, olivenolie, tomatjuice, citronsaft, chili, tabasco, salt og peber). Chili, tabasco, salt og peber tilsættes i det omfang som du ønsker.
4) Sæt suppen et koldt sted.
5) Pynt suppen med de strimler af peberfrugt og agurk som blevet taget fra.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.