Kolde makron-bomber

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
250 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Dessert
Nytår
Visninger
4401
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
75 g
Flødechokolade også med appelsin krokant
150 g
Mørk chokolade også med orange
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
20 stk
makroner
Kolde makron-bomber

20 stk. makron-bomber
Varm fløden op i en gryde og tilsæt mælkechokoladen. Lad chokoladen smelte i fløden… og tag derefter gryden af blusset.
Lad flødechokoladen stå på køl i mindst 4 timer, allerbedst til dagen efter.
Pisk flødechokoladen, men vær opmærksom på, det går meget hurtigere end alm. flødeskum.
Lav små toppe på makroner og sæt dem derefter på frost i 10 minutter.
Smelt overtrækschokoladen og dyp ”makronerne” heri.
Pynt evt. med et enkelt dryp flødechokolade eller hvid chokolade.
Sæt makron-bomberne på frost og server direkte fra fryseren.
2-3 stykker er nok til en person server evt. friske jordbær til, hvis sæsonen er til  det.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?