- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 250 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Dessert
Nytår - Visninger
- 4401
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 11, 2011
20 stk. makron-bomber
Varm fløden op i en gryde og tilsæt mælkechokoladen. Lad chokoladen smelte i fløden… og tag derefter gryden af blusset.
Lad flødechokoladen stå på køl i mindst 4 timer, allerbedst til dagen efter.
Pisk flødechokoladen, men vær opmærksom på, det går meget hurtigere end alm. flødeskum.
Lav små toppe på makroner og sæt dem derefter på frost i 10 minutter.
Smelt overtrækschokoladen og dyp ”makronerne” heri.
Pynt evt. med et enkelt dryp flødechokolade eller hvid chokolade.
Sæt makron-bomberne på frost og server direkte fra fryseren.
2-3 stykker er nok til en person server evt. friske jordbær til, hvis sæsonen er til det.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.