- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 385 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 5622
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 8, 2011
- 10 g
- Bagegær
- 400 g
- Fuldkornsspeltmel
- 1 dl
- Havregryn
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 500 ml
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 dl
- solsikkekerner
- 1/2 dl
- Hørfrø
- 1/2 dl
- græskerkerner
Smuldr gæren og drys sukker og salt over, rør til gæren er smeltet.
Hæld vand i, og kom resten af ingredienserne i. Rør til en klistret masse.
Hæves i køleskab over natten (eller i 6 timer).
Bollerne sættes på bagepapir ved hjælp af to spiseskeer.
Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
skal disse boller ikke aeltes
Hej! Nej bollerne skal ikke