Koldhævet fuldkornsspeltboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
385 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
5622
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
10 g
Bagegær
400 g
Fuldkornsspeltmel
1 dl
Havregryn
1 tsk.
Sukker (melis)
500 ml
Vand
1 tsk.
Salt, groft
1/2 dl
solsikkekerner
1/2 dl
Hørfrø
1/2 dl
græskerkerner
Koldhævet fuldkornsspeltboller

Smuldr gæren og drys sukker og salt over, rør til gæren er smeltet.
Hæld vand i, og kom resten af ingredienserne i. Rør til en klistret masse.
Hæves i køleskab over natten (eller i 6 timer).
Bollerne sættes på bagepapir ved hjælp af to spiseskeer.
Bages ved 200 grader i ca. 25 min.


2 comments

  1. Anonym sagde på april 5, 2013

    skal disse boller ikke aeltes

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på april 7, 2013

    Hej! Nej bollerne skal ikke

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?