- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Sommer
- Visninger
- 1381
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 2, 2009
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 l
- Kærnemælk
- 2 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
- 3 tbsp.
- Sukker
1. Pisk æg og sukker sammen
2. Skyld citronen og riv den fint.
3. Bland citronskal og kærnemælken med de piskede æg.
4. Smag til med citronsaft og måske lidt mere sukker.
Koldskålen serveres iskold med fx Kammerjunker.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.