Koteletter i fad a la provence

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2193
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidløg, fed
2 stk
Løg eller zittauerløg
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 tbsp.
Olivenolie
15 stk
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
1 stk
Hakkede tomater, konserves
4 stk
Svinekoteletter
4 stk
Basilikumblade, frisk

Varm olien op på en pande. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af et minut på hver side. Tag dem af panden. Skær løgene i små tern og svits dem på panden. Bland tomaten i sammen med presset hvidløg, lidt salt og peber. Lad det koge nogle minutter. Hak oliven og bland dem i saucen. Læg den ene halvdel sauce i bunden af et ildfast fad med koteletterne ovenpå og hæld resten af saucen øverst. Dæk fadet til og steg det i ovnen ved 200 grader i ca. tyve minutter. Kog risene efter anvisning imens. Hak basilikummen og drys den over ved servering.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?