- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2193
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 15 stk
- Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 4 stk
- Svinekoteletter
- 4 stk
- Basilikumblade, frisk
Varm olien op på en pande. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af et minut på hver side. Tag dem af panden. Skær løgene i små tern og svits dem på panden. Bland tomaten i sammen med presset hvidløg, lidt salt og peber. Lad det koge nogle minutter. Hak oliven og bland dem i saucen. Læg den ene halvdel sauce i bunden af et ildfast fad med koteletterne ovenpå og hæld resten af saucen øverst. Dæk fadet til og steg det i ovnen ved 200 grader i ca. tyve minutter. Kog risene efter anvisning imens. Hak basilikummen og drys den over ved servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.