koteletter i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
831
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Champignon, konserves
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 stk
Mornay Sauce
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 stk
Løg eller zittauerløg
3 stk
Hvidløg, fed
4 stk
Nakkekotelet
1 dl
Minimælk 0.5 % fedt

Start ovnen på 200 grader.
Åben champignoner, de hakkede tomater og morney sovsen.
Så ordner man løgene og hvidløgene.
Så bruner man koteletterne.
Tager et ovnfastfad frem.
Lig koteletterne i fadet.
Lig champignonerne, løgene og hvidløgene udover koteletterne, hæld de hakkede tomater udover.
Hæld morney sovs i en skål, tilføj krydderier efter egen smag,tilføj mælken,  men husk salt og peber.
Pisk det hele i skålen med et piskeris.
Hæld derefter sovsen i faden udover det hele.
Ryst det hele jævnt, men forsigtigt.
Sæt den i ovnen i 45min på miderste rille.
VELBEKOMMEN.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?