- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 831
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 17, 2013
- 2 stk
- Champignon, konserves
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 stk
- Mornay Sauce
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 4 stk
- Nakkekotelet
- 1 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
Start ovnen på 200 grader.
Åben champignoner, de hakkede tomater og morney sovsen.
Så ordner man løgene og hvidløgene.
Så bruner man koteletterne.
Tager et ovnfastfad frem.
Lig koteletterne i fadet.
Lig champignonerne, løgene og hvidløgene udover koteletterne, hæld de hakkede tomater udover.
Hæld morney sovs i en skål, tilføj krydderier efter egen smag,tilføj mælken, men husk salt og peber.
Pisk det hele i skålen med et piskeris.
Hæld derefter sovsen i faden udover det hele.
Ryst det hele jævnt, men forsigtigt.
Sæt den i ovnen i 45min på miderste rille.
VELBEKOMMEN.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.